diumenge, 23 de març del 2014

GAUDIR DE L'ECOLOGIA A PROP DE CASA

Ecometropoli ja ha dissenyat el Programa d'activitats de caps de setmana primavera-estiu 2014. Us adjuntem totes les activitats que han preparat per al període primaveral perquè pugueu introduir-vos amb la vostra canalla en l'ecologia ben a prop de casa i gratuïtament.




Ecometròpoli

El Centre d'Educació Ambiental Ecometrópoli és un espai dedicat a compartir coneixements sobre el medi amnbient i a fomentar el respecte per la natura. Ubicat al recinte Torribera, està enclavat en un lloc privilegiat, en un dels accessos naturals al Parc de la Serralada de Marina,
El centre compta amb una exposició permanent dedicada als ecosistemes de la serralada i del riu Besòs i diferents espais dedicats a l'educació, com l'Aula d'Ecologia Domèstica, la Sala de les Petjades i l'hort domèstic, i a la recerca ambiental ja que, entre altres, hi ha el Fons Hoan Vicente i Castella.



Parc de Mobilitat Sostenible i Educació Viària

Vinculat al Centre, el recinte incorpora el Parc de Mobilitat Sostenible i Educació Viària, amb activitats i tallers per als nens i nenes de la ciutat. El Parc de Mobilitat Sostenible i Educació Viària obre en les mateixes dates en què estan programades les activitats Ecometròpoli i està organtizat en dos nivells:el Taller 1 està pensat per a nens de 6 a 8 anys i està disponible de 10 a 10:25 i d'11 a 11:25 hores. El Taller 2, per a nens de 9 a 10 anys, té dos horaris de 10:30 a 10:55 h. i de 11:30 a 11:55 h.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada